Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αθήνα Updated

Δεν πέρασαν παρά μόνο έξι μέρες από τότε που έγραψα για τα ενδιαφέροντα μαγαζιά που επισκέφτηκα στην Αθήνα τα χριστούγεννα, όπου στο τέλος άφησα μια μικρή παραγγελία, όποιος μπορεί να μου στείλει λίγα σοκολατάκια από The Dark Side of Chocolate. Και ναι, σήμερα κιόλας κρατάω στα χέρια μου το μικρό και πολύ κομψό κουτάκι.




Το περιεχόμενό του είναι μια ποικιλία από δεκαπέντε σοκολατάκια διαφόρων γεύσεων. Κρατήθηκα και δεν τα δοκίμασα όλα, εξάλλου είναι τόσο μικρά που δοκιμάζω σημαίνει καταβροχθίζω.




Ό,τι δοκίμασα όμως ήταν πραγματικά μοναδικό. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο σε σοκολατάκι. Συνδυασμοί γεύσεων περίεργοι, που δυστυχώς δεν ξέρω τι είναι το καθένα και πραγματικά δυσκολεύομαι να τα αποκρυπτογραφήσω. Εξόχως αρωματικά, πολυεπίπεδα, πρωτότυπα, διαφορετικά, νόστιμα. 
Σίγουρα πλέον κατατάσσεται ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μου αθηναίικα μαγαζιά, τόσο για τα σοκολατάκια του όσο και και για τις ζεστές σοκολάτες που ήπιαμε όταν το επισκεφτήκαμε. Και αν κάποιος είχε σκοπό να μου στείλει ένα κουτάκι για να τα δοκιμάσω, φυσικά και δεν θα το αρνηθώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι ελεύθερα, αφού πρώτα λογοκριθούν...