tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post9171492370501774243..comments2023-12-23T19:48:03.557+02:00Comments on Slow Chefs: Χειμωνιάτικες απολαύσειςcleomenishttp://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-304355140187762732017-05-21T20:55:46.290+02:002017-05-21T20:55:46.290+02:00Δεν ξέρω, ποτέ δεν βάζω φαγητό στην κατάψυξη.Δεν ξέρω, ποτέ δεν βάζω φαγητό στην κατάψυξη.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-76811551224731734952017-05-21T20:38:18.281+02:002017-05-21T20:38:18.281+02:00Αν περισσέψει μπαίνει κατάψυξη????Αν περισσέψει μπαίνει κατάψυξη????Ματίναhttps://www.blogger.com/profile/11438409571121623213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-22306563267071135282013-01-27T23:44:49.676+02:002013-01-27T23:44:49.676+02:00A! Το είπες και μόνος σου. Αυτό είναι πολύ μπελαλί...A! Το είπες και μόνος σου. Αυτό είναι πολύ μπελαλίδικο. <br />Μετά από τέτοιες επεμβάσεις δεν αμφιβάλλω για τη νοστιμιά του αποτελέσματος, αλλά προτιμώ να περιμένω να το απολαύσω καμιά φορά στο σπίτι σου, γιατί με αποθάρρυνε η διαδικασία. <br />Και μόλις είχα χαρεί που εφήρμοσα την προηγούμενη συνταγή της μπαμπανέτσας.<br />Ελπίζω σε καμιά επόμενη πιο απλή.<br /><br />Από τα νότια<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.com