tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post8854826446779193143..comments2023-12-23T19:48:03.557+02:00Comments on Slow Chefs: Επιτέλους σαλάταcleomenishttp://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-63777894350478233132012-12-23T02:27:27.046+02:002012-12-23T02:27:27.046+02:00Δηλαδή τα πατζάρια τα βράζεις πιο γρήγορα? Ο συνολ...Δηλαδή τα πατζάρια τα βράζεις πιο γρήγορα? Ο συνολικός χρόνος είναι όσος και να βράσουν οι βολβοί. Ούτε πιο αργό ούτε πιο δύσκολο από ότι κάνεις, απλά πιο σωστό. Μόνο το στήσιμο παίρνει χρόνο που γίνεται μόνο για φωτογραφικούς λόγους. Το κάθε ξύδι έχει τη γεύση του και η διαφορά είναι όση αν αντί για πατζάρια χρησιμοποιούσα χόρτα. Το 3 προς 1 δεν το έβγαλα εγώ, είναι γνωστή αναλογία από πάντα και από όλους τους δασκάλους, που φυσικά έχουν δίκαιο...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-19896423712020642052012-12-23T02:17:04.584+02:002012-12-23T02:17:04.584+02:00Οι φωτογραφίες παίρνουν ρέστα. Και το τελικό αποτέ...Οι φωτογραφίες παίρνουν ρέστα. Και το τελικό αποτέλεσμα φαντάζομαι. Αλλά... διάφορους συνδυασμούς βρασίματος: βολβών, κοτσανιών, φύλλων, χρόνο δηλαδή. Πολλή δουλειά για μια σαλάτα, που δεν είναι και κύριο φαγητό. Τί λένε όταν θέλουν κάτι πρόχειρο, κάτι γρήγορο; Α, θα φτιάξω μια σαλάτα. Η δική σου όμως δεν ενδείκνυται για τέτοια περίπτωση.<br /> Επίσης, μια απορία. Γιατί δυο ειδών ξύδια; Πόση διαφορά θα κάνουν; Και αυτή την αναλογία λαδιού προς λεμόνι πώς τη διαπίστωσες ότι είναι η καλύτερη;<br />Εν πάσει περιπτώσει, τα σχόλια για τα σχόλια, αλλά στη μαγειρική σου τέχνη υποικλίνομαι. Anonymousnoreply@blogger.com