tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post5614203064132502970..comments2023-12-23T19:48:03.557+02:00Comments on Slow Chefs: Ψαροφαγία επιπέδουcleomenishttp://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-56887975631526747812018-01-18T14:58:07.615+02:002018-01-18T14:58:07.615+02:00Μπράβο, πολύ χαίρομαι...Μπράβο, πολύ χαίρομαι...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-52677591369416180902018-01-18T13:10:15.175+02:002018-01-18T13:10:15.175+02:00Μόλις τα έφτιαξα! Η συνταγή σου είναι καταπληκτική...Μόλις τα έφτιαξα! Η συνταγή σου είναι καταπληκτική και οι οδηγίες σου εξαιρετικές επίσης! Βγήκαν πεντανόστιμα :) Ανώνυμοςhttp://daneia-apo-idiotes.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-62751936440702043112017-05-02T20:22:23.909+02:002017-05-02T20:22:23.909+02:00Καλησπέρα. Είμαστε όλοι καλά, δυστυχώς έχω σχεδόν ...Καλησπέρα. Είμαστε όλοι καλά, δυστυχώς έχω σχεδόν ένα χρόνο να γράψω και δεν ξέρω αν θα ξαναγράψω ποτέ, πλέον αρκούμαι στην ευκολία και την προχειρότητα του facebook, όπου γράφω την ομώνυμη σελίδα.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-14319464442027266362017-05-02T19:15:42.887+02:002017-05-02T19:15:42.887+02:00Καλησπέρα σας! Τι κάνετε; Ελπίζω να πηγαίνουν όλα ...Καλησπέρα σας! Τι κάνετε; Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή σας και στη οικογένεια σας. Μας λείπετε και οι μαγευτικές αναρτήσεις σας που μας ταξίδευαν!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-1118772485131607262016-07-14T22:59:12.097+02:002016-07-14T22:59:12.097+02:00Ξεκινώ από το τέλος, γούνα έχω φάει πολλές φορές σ...Ξεκινώ από το τέλος, γούνα έχω φάει πολλές φορές στην Πάρο, η δικιά μου εκδοχή ήταν πιο γρήγορη και δεν είχε καμία σχέση γευστικά με τη γούνα, αν και ήταν πολύ καλή. Ο τόνος που είχα πάρει τον χειμώνα ήταν πιο ακριβός από τον ξιφία που πήρα σήμερα, τι να πω, εξαρτάται και από πού είναι το ψάρι κλπ κλπ. Και τότε όμως τον έψησα στο αυγό, έχω κάνει και στο μαντέμι, όμως όλα είναι καλύτερα στο αυγό...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-88305250252280289892016-07-14T22:40:15.647+02:002016-07-14T22:40:15.647+02:00πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω όλα τα ψαρομεζεδάκια ...πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω όλα τα ψαρομεζεδάκια σου, φαίνονται τέλεια.<br />Επίσης θα σου πρότεινα αν θες να δοκιμάσεις τόνο ή ντάσκα φέτα που μπορείς να βρεις εύκολα αυτή την εποχή με 6-7€. Εγώ την κάνω σε καυτό μαντεμένιο τηγάνι 2-3' (με χοντρή φέτα) από κάθε μεριά και την αφήνω ζουμερή μέσα. Και με θαλασσινό αλατάκι είναι τέλεια. Ιδανική επιλογή για αυτούς που δεν μπορούν να πάνε οικονομικά στο ξιφία.<br />Επίσης σχετικά με τη συνταγή με τους κολιούς υπάρχει ένας αντίστοιχος φοβερός μεζές στη Σύρο. Με κολιό ή σκουμπρί το οποίο ανοίγετε με τον ίδιο τρόπο αλατίζετε και αρωματίζετε και το αφήνουν 2-3 μέρες στον ήλιο να ψηθεί. Μετά το βάζουν στα κάρβουνα για μερικά ". Με ουζάκι είναι τέλειο... αν το βρεις δοκίμασε το.<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14154594264536486827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-52236847831200438362016-07-14T22:13:34.898+02:002016-07-14T22:13:34.898+02:00Δεν υπογράφεις, φέρνεις τα υλικά και στο φτιάχνω. ...Δεν υπογράφεις, φέρνεις τα υλικά και στο φτιάχνω. Το τηγάνι είναι mauviel, 26cm, δες την ανάρτηση του Οκτωβρίου του 2012 με τίτλο "Το τέλος του κόσμου". Έχω και άλλα χάλκινα σκεύη, όχι όμως τηγάνι.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-74155291592894635852016-07-14T21:51:31.633+02:002016-07-14T21:51:31.633+02:00Που υπογράφω και εγώ για συμμετοχή? [Από μέσα Σεπτ...Που υπογράφω και εγώ για συμμετοχή? [Από μέσα Σεπτεμβρίου και μετά]. Παρεμπιπτόντως το χάλκινο τηγάνι τι μάρκα είναι? Τι διάμετρος? Έχεις άλλο? Μπαράζ ερωτήσεων αλλά είμαι σε φάση να ονειρευτώ ένα τηγάνι για το μέλλον μου ...Paliokoritsonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-39052769725547485902016-07-14T21:45:25.092+02:002016-07-14T21:45:25.092+02:00Μαααααα..... δεν πάω να ξεφύγω, ξέρω πολύ καλά τι ...Μαααααα..... δεν πάω να ξεφύγω, ξέρω πολύ καλά τι είπα και αυτή την απάντηση ψάχνω άμεσα επειδή ξέρω ότι έχεις τις άκρες...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-14405055257378246612016-07-14T21:30:01.009+02:002016-07-14T21:30:01.009+02:00Την απάντηση μπορούμε να την έχουμε όπως ξέρεις απ...Την απάντηση μπορούμε να την έχουμε όπως ξέρεις από πολύ ειδικό άτομο και άμεσα, μην πας να ξεφύγεις!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-66485178271285125362016-07-14T21:09:19.865+02:002016-07-14T21:09:19.865+02:00Το πιο δύσκολο θα είναι να βρούμε ποιο θα είναι αυ...Το πιο δύσκολο θα είναι να βρούμε ποιο θα είναι αυτό το καλό κρασί που να ταιριάζει, πρέπει να μας το πει ειδικός, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά, πολύ ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-67829785001262025532016-07-14T21:01:30.241+02:002016-07-14T21:01:30.241+02:00Βάζω τα ψάρια και τα μανιτάρια και ένα καλό κρασί ...Βάζω τα ψάρια και τα μανιτάρια και ένα καλό κρασί προκειμένου να φάω αυτό το υπέροχο πιάτο. Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com