tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post4068889796800651689..comments2023-12-23T19:48:03.557+02:00Comments on Slow Chefs: Χοιρινό με λάχανοcleomenishttp://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-61599617572004465272016-03-05T10:15:55.485+02:002016-03-05T10:15:55.485+02:00Καλημέρα. Πολύ ενδιαφέρουσα η τεχνική σου, θα τη δ...Καλημέρα. Πολύ ενδιαφέρουσα η τεχνική σου, θα τη δοκιμάσω. Ωστόσο, επειδή μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους, καλό είναι τα σχόλια να τα αφήνεις στη σχετική ανάρτηση, εδώ δεν θα το δει κανείς που ψάχνει για κόλλυβα.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-56302193705450553362016-03-05T08:36:44.253+02:002016-03-05T08:36:44.253+02:00Καλημέρα!!! Σε πρωτοσυνάντησα σήμερα ψάχνοντας στο...Καλημέρα!!! Σε πρωτοσυνάντησα σήμερα ψάχνοντας στο google ένα τρόπο να συντηρήσω τα κόλλυβα που έφτιαξα και πήγα στην εκκλησία εχθές! Ευτυχώς τα έβαλα στο ψυγείο, όπως έπρεπε και έτσι μπορούμε να φάμε και σήμερα...<br />Διάβασα στην ανάρτησή σου ότι δε σου αρέσει το αλεύρι, ούτε η φρυγανιά, ούτε τέλος πάντων αυτή η υφή που δίνουν τα υλικά αυτά. Ούτε και μένα.....Γι'αυτό τρίβω στο μούλτι αμύγδαλα και φουντούκια και στη συνέχεια τα περνάω από το αντικολλητικό σκεύος να φύγει η υγρασία τους (με προσοχή να μην καούν και πικρίσουν). Κάνουν άριστα τη δουλειά των παραπάνω υλικών και η γεύση τους είναι σπουδαία και καθόλου "αλευρωμένη"! <br />Καλή συνέχεια και νόστιμα μαγειρέματα!!!!Marinahttps://www.blogger.com/profile/00520968516423815745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-47089077049924017022016-02-28T16:28:12.168+02:002016-02-28T16:28:12.168+02:00Μακάρι...Μακάρι...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-49068184666413110502016-02-28T15:20:59.303+02:002016-02-28T15:20:59.303+02:00Αμάν ρε παιδί μου.Ποτε θα ξανάμετακομίσεις βορεια;...Αμάν ρε παιδί μου.Ποτε θα ξανάμετακομίσεις βορεια; Εμείς θα υπακούμε αυτόματα στα κάλεσματα του μυστηρίου μάγειρα. Μας εχεις ξελιγωσει .ΧρυσοπουλιAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-4063098235039352262016-02-27T23:51:15.039+02:002016-02-27T23:51:15.039+02:00Άντε να δούμε...Άντε να δούμε...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-83152117098143512742016-02-27T23:38:25.939+02:002016-02-27T23:38:25.939+02:00Ελπίζομεν να έχουμε την ευκαιρία να μας λυθούν οι ...Ελπίζομεν να έχουμε την ευκαιρία να μας λυθούν οι απορίες (για το τι χάσαμε) στο μέλλον και δε θα κάνω το ίδιο λάθος... Πάντως από μακριά ή και με μια απόσταση χρόνου από τη στιγμή της δημιουργίας, οι γεύσεις ακόμα παραμένουν πλούσιες και ιδιαίτερες. <br /><br />Συγχαρητήρια και οι ιώσεις , όλες, να φύγουν, να πάνε αλλού και γρήγορα.No5noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-85277831154549873242016-02-27T17:52:42.128+02:002016-02-27T17:52:42.128+02:00Τελικά πήγα στο Ψυχικό για να τα βρω, σα να είναι ...Τελικά πήγα στο Ψυχικό για να τα βρω, σα να είναι άλλο σούπερ μάρκετ εκεί, καμία σχέση τα προϊόντα. Μοιάζει υπερπαραγωγή αλλά το θέμα λαχανάκια είναι εύκολο και αν το δοκιμάσεις, αυτονόητο... Πάντως αυτή τη φορά οι γείτονες μπορεί να πήραν λίγο μυρωδιά γιατί έψηνα μέρα, ξεκίνησα 9:30 το πρωί.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-13554476295648771922016-02-27T17:48:47.649+02:002016-02-27T17:48:47.649+02:00Με έστειλες στην κυριολεξία!! Δεν είχα φανταστεί α...Με έστειλες στην κυριολεξία!! Δεν είχα φανταστεί αυτή την υπερπαραγωγή όταν έψαχνες τα λαχανάκια. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω.<br />Εκείνο που έλεγα διαβάζοντας είναι ότι σκέπτομαι τους γείτονες με τα νυχτερινά σου ψησίματα θα τους έχεις τρελάνει με τις μυρωδιές.<br />Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com