tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post1986816281807143686..comments2023-12-23T19:48:03.557+02:00Comments on Slow Chefs: Το Τέλος του Κόσμουcleomenishttp://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-15311113713311548552012-10-29T00:09:22.027+02:002012-10-29T00:09:22.027+02:00Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Είναι πολύ πιθανό...Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Είναι πολύ πιθανό η ψαρόσουπά σου να είναι πολύ καλύτερη από τα... πράσα μου. Κάποια στιγμή θα γράψω και για ψαρόσουπα πάντως, όταν την φτάσω σε καλό επίπεδο. Η σειρά σας είναι κατά προτεραιότητα, αρκεί να ανεβήτε στη Θεσσαλονίκη. Πάντα προηγούνται οι μακρινοί. Σας περιμένω για να γίνει και η σύμπραξη με το Νο1 που έχουμε πει..cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-49753818602228427052012-10-28T14:08:52.090+02:002012-10-28T14:08:52.090+02:00Έτσι με τον ιδιαίτερο τρόπο που τα γράφεις και μπ...Έτσι με τον ιδιαίτερο τρόπο που τα γράφεις και μπερδεύεις και τον Γιωργάκη μέσα στα πράσα και τα τηγάνια πώς να συμβιβαστώ με την απλή ψαρόσουπα που ετοιμάζω (με φρέσκο μπακαλιάρο βέβαια)στο διπλανό δωμάτιο... Αλλά θα συμβιβαστώ και θα την απολαύσω καθώς αυτός είναι ο τρόπος που μας προτείνεις εδώ και χρόνια..Χαιρετισμούς από Αθήνα και αναμένουμε κι εμείς τη σειρά μας..Νο5noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-5503588735242546102012-10-20T00:23:03.067+02:002012-10-20T00:23:03.067+02:00Έχεις δίκιο κάθε καινούριο απόκτημα είναι αφορμή γ...Έχεις δίκιο κάθε καινούριο απόκτημα είναι αφορμή για γιορτή! ΛίαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-54194797978030145852012-10-18T22:22:04.830+02:002012-10-18T22:22:04.830+02:00Τέλεια φωτογραφία το τηγάνι με τα πράσα. και επει...Τέλεια φωτογραφία το τηγάνι με τα πράσα. και επειδή τυχαίνει να έχω δοκιμάσει το περιεχόμενο του τηγανίου στην αυθεντική του κατασκευή, από το ίδιο τηγάνι και τον ....ίδιο Chef, βεβαιώνω πως πρόκειται για γεύση μοναδική. Θα αντιγράψω αμέσως τη συνταγή, για επόμενη φορά γιατί μόλις πριν διαβάσω το blog είχα χρησιμοποιήσει τα πράσα της κουζίνας μου για άλλο σκοπό. <br /><br />Από τα νότιαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-60156277955905339212012-10-18T16:03:07.514+02:002012-10-18T16:03:07.514+02:00Τουλάχιστον "έπιασαν τόπο" οι βόλτες μπρ...Τουλάχιστον "έπιασαν τόπο" οι βόλτες μπροστά απ` το μαγαζί στη Βιέννη!!! Τόσο καμάρωμα, τόσο βλεφάριασμα ούτε στου Ε. Zenia το μαγαζί δεν ρίξαμε!!!!<br /><br />Επί τη ευκαιρία, συγχαρητήρια για το blog! Ξέρεις ότι μεγάλο ΝΤΑΛΚΑ για μαγείρεμα δεν έχω, για φάγωμα σίγουρα! Μου αρέσει να φτιαχνω πραγματάκια(περισσότερο γλυκά), αλλά εραστή της τέχνης και, δη της τελειότητος, δε ΜΕ λες!!!!! Θαυμάζω,όμως, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τη μαγειρική, που δεν το έχω δει σε επαγγελματίες chefs. Ίσως φυσικά αυτή είναι και η απάντηση: ερασιτέχνης=εραστής της τέχνης!<br />ΧΑΡΟΥΛΑnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-6511855700565806612012-10-18T14:53:20.416+02:002012-10-18T14:53:20.416+02:00Διαφωνώ λίγο με το άρθρο που προτείνεις. Ο καθένας...Διαφωνώ λίγο με το άρθρο που προτείνεις. Ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες, συνήθως πλαστές, και εάν πω ότι χρειάζεται τούτο και κείνο περιορίζεται η χαρά της αναζήτησης. Επίσης κάποιος που έχει την οικονομική άνεση μπορεί να πάει να τα πάρει με τη μία όλα και να μην τα χαρεί τελικά ποτέ. Κάθε καινούριο είναι αφορμή για δοκιμές και εξερευνήσεις. Αν τα έχεις όλα άμεσα μετατίθονται οι δοκιμές για το μέλλον, δηλαδή ποτέ.. Κρίμα δεν είναι; Αναφορές βέβαια θα κάνω σε διάφορα άρθρα. Μια άποψη γι αυτό το θέμα το θίγω λίγο στο άρθρο "Τα άχρηστα". <br />Η κουζίνα μου είναι μια μεσαίου επιπέδου Πίτσος που είμαι ευχαριστημένος.cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299114728149134098.post-13279580401456542752012-10-18T14:36:33.437+02:002012-10-18T14:36:33.437+02:00Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια)!!!! Τελικά (και) τα...Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια)!!!! Τελικά (και) τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα.... Να γράψεις ένα άρθρο για τα απαραίτητα γενικής & καθημερινής χρήσης εργαλεία & σκεύη΄& συσκευές που πρέπει να έχει μία κουζίνα ενός ανθρώπου που ασχολείται με το καθημερινό φαγητό της οικογένειας (και όχι μόνο). Θα έχει ενδιαφέρον ! Αν και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεις σκεύη και συνταγές με μία μικρή ιστορία παράλληλα. Αλήθεια τι κουζίνα έχεις πάρει? Λία ΠετρίδουAnonymousnoreply@blogger.com